Skip to main content

Onze diensten

Beton- en staaltechniek

Betoninspectie

SFA-Testsystemen voert onderzoek uit naar de toestand van de betonconstructies. Hiervoor zijn verschillende technieken en procedures ontwikkeld voor gefundeerd advies over de noodzaak en mogelijkheden voor betononderhoud.

Nader onderzoek

Beton is een veelgebruikt materiaal voor de constructie van gebouwen, bruggen, wegen en andere infrastructuur. Het is duurzaam, sterk en relatief goedkoop. Maar beton is geen onverwoestbaar materiaal en kan aangetast worden door verschillende factoren, zoals slijtage, vocht, chemicaliën, vorst en vuur. Als gevolg daarvan kan beton zijn sterkte en stabiliteit verliezen, waardoor de veiligheid in gevaar kan komen. Daarom is het van cruciaal belang om de toestand van betonconstructies regelmatig te controleren en indien nodig te repareren of vervangen.

Microbiologically Influenced Corrosion

Bent u er zeker van dat uw “fire water system” nog wel werkt over één, vijf of tien jaar? Weet u zeker dat het nu goed werkt als het onverhoopt echt nodig is?

Fireproofing

Brandveiligheid is een van de belangrijkste aspecten van ieder gebouw, industrieel complex of faciliteit. Het voorkomen van branduitbraken en het minimaliseren van de schade die ze kunnen veroorzaken, is van cruciaal belang voor de bescherming van mensenlevens en assets. Een onmisbare component van brandpreventie en -beheersing is de inspectie van fireproofing, ofwel de controle van de brandwerende materialen en coatings die in gebouwen en structuren worden gebruikt.

Geïnteresseerd?