Bezoek Maintenance Next om meer te weten te komen over MIC!

Bent u er zeker van dat uw “fire water system” nog wel werkt over één, vijf of tien jaar? Weet u zeker dat het nu goed werkt als het onverhoopt echt nodig is? Ervaart u problemen met lekkende sprinklerleidingen? Wellicht heeft u te maken met de invloed van Microbiologically Influenced Corrosion (MIC) op het leidingwerk op uw plant.

 

 

 

 

 

 

 

Op 9,10 en 11 april 2019 is SFA-Testsystemen met een stand op de beurs Maintenance Next aanwezig. Op deze stand kunnen wij u samen met onze partner informeren over deze problematiek en ondersteunen op het gebied van onderzoek en het vinden van oplossingen.

Bezoek ons op stand 2.210! Zoals u van ons gewend bent zijn wij u uiteraard ook graag van dienst met vraagstukken over o.a. inspectie van vloeistofdichte- en vloeistofkerende voorzieningen, bedrijfsriolering en 3D laserscannen.

Maintenance NEXT is tijdens dit driedaagse evenement de belangrijkste ontmoetingsplaats van de Benelux voor iedereen die te maken heeft met industrieel onderhoud. Of u nou opdrachtgever, overheid, contractor of leverancier bent. Met ruim 300 exposanten en meer dan 12.000 bezoekers is het tegelijkertijd het belangrijkste platform om kennis en innovaties te delen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan Maintenance NEXT van 9 t/m 11 april 2019 in Rotterdam Ahoy.

Openingstijden:
Dinsdag 9 april 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10 april 10:00 – 21:00 uur
Donderdag 11 april 10:00 – 17:00 uur

Klik hier voor gratis kaarten!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op met SFA-Testsystemen!