Service coördinator

Service Coördinator

Locatie            Eindhoven 

Taken              Planning, inkoop en werkvoorbereiding

‘’Als Service Coördinator ben je op je best in een levendige omgeving waarbij je goed in staat bent om alle processen soepel te laten verlopen. Jij zorgt voor een optimale planning, haalt voldoening uit het oplossen van die dagelijkse puzzel en ziet het als een uitdaging om daarin de hoogst mogelijke efficiëntie te behalen. Een uitdagende job waar geen dag hetzelfde is!”

Martijn Franssen, Managing Director SFA-Testsystemen

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke dag dezelfde routinematige werkzaamheden verricht, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Deze baan bij SFA-Testsystemen is er namelijk één voor een enthousiaste Service Coördinator die de boel goed onder controle heeft. Je zorgt voor de dagelijkse planning en houdt contact met onze inspecteur en monteurs, je zorgt ervoor dat zij alle middelen ter beschikking hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je regelt het volledige onderhoud van het wagenpark. Ook het inkopen en afstemmen van diensten uitgevoerd door onderaannemers maakt onderdeel uit van je werkzaamheden. Je beheert de voorraad en regelt de inkoop van verbruiksproducten, onderdelen, gereedschappen en materialen.

Mede afhankelijk van je eigen ambities, kan het ondersteunen van de Commercieel medewerker Binnendienst ook tot de mogelijkheden behoren, bijvoorbeeld in het calculeren en uitwerken van offertes. Samen vormen jullie het hart van het bedrijf. Kortom, een zeer veelzijdige baan waarbij je jouw werkdag naar eigen inzicht indeelt.

Als Service Coördinator bij SFA-Testsystemen komen jouw organisatorische, technische en planning kwaliteiten dus ruimschoots aan bod! 

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

SFA-Testsystemen is een erkend internationaal dienstverlenend, advies- en inspectiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in het projectmatig ondersteunen van opdrachtgevers in de techniek. Wij doen dit met professionals in vaste dienst. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven in de (petro)-chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie, oliemaatschappijen, overheden, defensie, recycling en afvalverwerking.

Met rond de 20 collega’s vormt het team van SFA-Testsystemen een fijne club mensen waar we op een informele manier met elkaar omgaan en waar we altijd bereid zijn elkaar te helpen. Zo kenmerken wij ons door korte communicatielijnen en is het management toegankelijk voor al jouw vragen en opmerkingen. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën. Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd ruimte voor een praatje.

Niet ‘gewoon een set arbeidsvoorwaarden’.
We vragen veel van jou als Service Coördinator en dus bieden we ook wat::

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
  • Een goed pensioen
  • Een goed salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid tot doorgroeimogelijkheden en opleidingen.

maar bovenal een ontzettend leuke baan bij een gezellig, informeel bedrijf waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat.

Niet ‘gewoon een medewerker’.
Dagelijks maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers door hun vraagstukken op te lossen. Dat doen we door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen.

Dat vragen wij ook van al onze collega’s. Als Service Coördinator zorg jij ervoor dat de processen onder controle zijn en dat afspraken worden nagekomen.

Daar bovenop:

  • Ben je echte een teamspeler – samen moeten we het doen!
  • Heb je een enthousiaste instelling en doe je graag een stap extra voor de klant
  • Beschik je over MBO+ werk- en denkniveau
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Heb je een gedegen kennis van MS Office.

Wel “Gewoon solliciteren”.
Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan gewoon direct op deze vacature van Service Coördinator bij SFA-Testsystemen voor de vestiging Eindhoven. Heb je vragen? Schakel direct met de Managing Director, Martijn Franssen via telefoon 040-2487015 of email info@sfa-testsystemen.nl o.v.v. titel vacature. We kijken uit naar jouw reactie!